(ВИДЕО) Мерки на Град Скопје за подобрување на социјалната заштита на граѓаните во услови на вонредна состојба

0
403

Мерки на Град Скопје за подобрување на социјалната заштита на граѓаните во услови на вонредна состојба.

Не го намалуваме буџетот за социјални услуги. Ги адаптираме услугите на начин достапен за сите корисници и соодветен за ситуацијата. Ги продолжуваме капиталните инвестиции. – изјави на својот фејсбук профил градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов.