(ВИДЕО) МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ БАРААТ ЗАКОНСКИ ДА ИМ СЕ ПОДОБРАТ УСЛОВИТЕ ЗА РАБОТА, ВЕНКО ЌЕ СЕ СРЕТНЕ СО НИВ

0
210

Медицинските сестри побараа средба со министерот за здравство, Венко Филипче каде ќе се разговара за подобрување на услови за работа, министерот Венко Филипче изрази волја за излегување во пресрет и ќе се сретне со медицинските сестри да ги чуе нивните барања но и аргументите.