(ВИДЕО) МЕДИУМИТЕ БЛИСКИ НА ВМРО БЕСНИ НА КАМЧЕВ: Зошто ги браниш Заев и министрите, очекувавме од тебе да ни помогнеш да дојдеме на власт?!

0
1356

Медиумите блиски до ВМРО-ДПМНЕ збеснаа од изјавите на Камчев : Зошто ги браниш Заев и министрите, очекувавме од тебе да ни помогнеш да дојдеме на власт?!