(ВИДЕО) МЕДИСКАТА ТРУБА НА ВМРО ДПМНЕ ДОБИ НОКАУТ: ГЕРО – ПРВИ СМЕ ПО СМРТНОСТ ВО ЕВРОПА И СВЕТОТ! АРСОВСКИ – НЕ Е ТОЧНО, НИТУ СМЕ ПРВИ ВО ЕВРОПА НИТУ ВО СВЕТОТ!

0
635

Медиската труба на ВМРО-ДПМНЕ, Бранко Героски вечерва од страна на аналитичарот Петар Арсовски доби епски нокаут. Тој во вечерашната дебата на тема изборите и пандемија во земјава буквално се стави како портпарол на ВМРО-ДПМНЕ а притоа бесрамно лажеше дека Македонија е прва во Европа и светот по смртност при што Арсовски умешно ги демантираше неговите лаги. Ваков медиски могул ВМРО-ДПМНЕ ни со боринче да го бараа немаше да го најдат како што е Геро. Жално е во што се претвори некогашното моќно перо на ,,Острилка”.