(ВИДЕО) МЕГА СКАНДАЛ: Кога новинарите почнаа да го прашуваат за бомбите на Заев, претседателот на комисијата за спречување корупција избега од пресот, новинарите реагираа бурно со многу негодувања!

0
409

dksk bega

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=EnSTx_DdFZE[/youtube]