(ВИДЕО) МЕГА МЕГА МЕГА СКАНДАЛ : БОДИГАРДИТЕ КОЈ ГО ОБЕЗБЕДУВААТ ГРУЈО ПРЕД КАМЕРИТЕ НА БУГАРСКИТЕ НОВИНАРИ ТЕПАА РЕВОЛТИРАН ЖИТЕЛ

0
29724

Бугарската телевизија ,,Бугарски Новини” информираат за ескалирање на ситуацијата на терен кај поплавените подрачја во скопските населби, каде јасно се гледа како човек од обезбедувањето на екс премиерот Грувски удира револтиран жител кој пред камерите на бугарската телевизија вели дека веќе три дена таму се оставени без вода без храна без струја без ништо со вода до гуша а екс премиерот парадира со 8 бодигарди :