(ВИДЕО) БОМБА СО НУКЛЕАРНИ РАЗМЕРИ НА Попетревски : ВМРО-ДПМНЕ во САД има ЛОБИСТ СОРОСОИД, Том Дешл со парите кои ги зема од ВМРО-ДПМНЕ за лобирање во САД ги донирал за кампањата на Хилари Клинтон, А СЕГА ВМРО-ДПМНЕ СЕ КОЛНЕ ВО ТРАМП!!!

0
2697