(ВИДЕО) МЕГА БОМБА ВО АПЕЛАЦИЈА ОД СТРАНА НА ГЕНЕРАЛ СТОЈКОВ : Целата афера ,,Шпуин” против мене и останатите е смислена во кабинетот на ПСИХОПАТОТ МИЈАЛКОВ, заедно со неговиот шеф на кабинет Тони Јакиомовски, Горан Грујовски, Ристо Зафиров и нивната полтронка, обвинителката Лиле Спасова!!!!

0
3282

„Сето ова е смислено во кабинетот на психопатот Сашо Мијалков, заедно со неговиот шеф на кабинет Тони Јакиомовски, Горан Грујовски, Ристо Зафиров и нивната полтронка, обвинителката Лиле Спасова!“ – изјава пред судот од страна на Гаврил Стојков за време судењето за аферата ,,Шпиун”.

Извор и видео 24 Вести