(ВИДЕО) Мајмун украде мобилен 500 евра вреден од битолчанец

0
1940

Малку постаро видео што ќе ве насмее до солзи. Неколку битолчани си играа со мајмуните во зоолошката во Битола се додека еден мајмун не го украде мобилниот на еден од битолчаните.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Xm9sq6mtaKw[/youtube]