(ВИДЕО) МАЈКО МИЛА, КАКО Е МОЖНО ВАКВА БУДАЛА ДА ИМА ФАБРИКА ВО АМЕРИКА: ЏОРЏ АТАНАСОВСКИ САКАЛ ДА БИДЕ КРАЛ НА МАКЕДОНИЈА, НО ЌЕ СЕ ЗАДОВОЛЕЛ И СО ПРЕМИЕР ИЛИ ПРЕТСЕДАТЕЛ!

0
1831

Каква смејурија од човек, каква епска будала каков цреп људи мои, Џорџ Атанасоски бара да стане крал на Македонија, ама ќе се задоволел и со премиер или претседател.