(ВИДЕО) МАЈКО МИЛА – ГЕРО ПОЧНА ДА БЛАДА: Имаше обид од луѓе блиски на Заев да се направи ИДЕНТИТЕТСКИ ИНЖЕНЕРИНГ и да станеме северномакедонци ама ја ги спречив!

0
480

Геро тотално одлепи и замина во шумата од каде нема враќање. На ТВ Алфа изјави вчера:

– Од неколку интелектуалци блиски на Заев имаше организиран обид да се направи АНТИ МАКЕДОНСКИ ИДЕНТИТЕТСКИ ИНЖЕНЕРИНГ и да станеме северномакедонци, ама јас и мои колеги успеавме да ги спречиме во тој обид!