(ВИДЕО) МАСАКРОТ НА РЕЖИМОТ ОД СТРАНА НА ЕСАД РАХИЌ КОЈ ЕКСПЛОДИРА КАКО БОМБА НА 24 ВЕСТИ : Истите луѓе кои сега го местат брат ми, лани крвнички го претепаа КОЈ ИМАШЕ 40 КОНЦИ НА ГЛАВА и го забошотија случајот!!!

0
4515

Во Дневникот на ТВ 24, поранешниот пратеник од СДСМ, Есад Рахиќ, вечерва сведочеше како неговиот брат Сеад Рахиќ, бил претепан и завршил со повеќе од 40 конци во главата.

Тој укажува и на тоа дека при постапката на апсење биле прекршена презумпцијата на невиност.

Погледнете го целото интервју на Рахиќ.