(ВИДЕО) МАСАКАР НА ТВ АЛФА: Ненад Јовановиќ од Кавадарци преку Скајп живи ги изеде двата куртона намачкани со унгарско масло!

0
1294

Вистинско шоу на ТВ Алфа, Ненад Јовановиќ ги масакрираше двајцата дебели куртони намачкани со унгарско масло кое не може да се купи во земјава.