(Видео) Манчевски: Да се ослободат притворените студенти

0
966

Ослободувањето на притворените и повторното отворање на истрагата за убиството на Мартин Нешковски, само може позитивно да влијае на олабавување на политичката тензија којашто владее во државата, во исчекување на оставката на Никола Груевски, изјави Дамјан Манчевски, потпретседателот на СДСМ и координатор на Советничката група на СДСМ и коалициските партнери.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=J-19uOU-A08[/youtube]