(ВИДЕО) МАМЕТО ДА ИМ ГО ЕБАМ БЕЗОБРАЗНО НЕЗДРАВО: Дописникот на МИА од Брисел – КОМУНИСТИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА ТРЕБАШЕ ДА УМРАТ УШТЕ ПРЕД 30 ГОДИНИ!

0
4152

Овој мунгос работи за ДРЖАВНА НОВИНСКА АГЕНЦИЈА!

И наместо да биде на страната на правото, моралот и етиката, тој е пристрасен на страната на мафијата и ги навредува левичарите во Македонија со изјави дека тие требало да умрат пред 30 години?!?!

Тој не смее да навлегува во идеолошка дебата, а и да почне такво нешто, нема право да кажува вакви морбидни работи, да умреле сите комуњари во Македонија, тоа е невидена перверзија и нихилизам!!!

Извор : Мактел.Мк