(ВИДЕО МАКФАКС) ТЕШКО НА МИТКО ЧАВКОВ, ЖИВ НЕМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОД ЗАТВОР: Адвокатот го брани со комична теза според која ако полицаец пушти ограбувач да влезе во банка и потоа го остави да избега не сторил кривичо дело?!?!

0
2842

Според тезата на адвокатот на Чавков, Василев, Митко не е виновен затоа што тој не сторил ништо за 27-ми април, со нечинење на ништо, не може да се направи кривично дело според него?!?!

По оваа логика ако некој полицаец пушти ограбувач на банка да влезе во банка и ја опљачка и потоа го пушти да си отиде, со тоа што не сторил ништо, не презел ништо, тој не сторил кривично дело?!?!

Цццц, тешко на Чавков со ваков адвокат! Со своите постапки Чавков помогнал да се случи терористичкиот акт!!!