(ВИДЕО) Македонците во Австралија го запалија грчкото знаме, фала бе дечки, немој повеќе да не браните, ни ја е.. мајката

0
1086

Македонците во Австралија од Мелбурн на протестите го запалија грчкото знаме, го чуваат светото име и јазик на МаЌедоња ама заборавиле македонски и зборат на англиски?! Иако грчките националистички лудаци провоцираат но тоа незначи дека и ние треба да провоцираме и да покажеме дека сме поголеми шупци и фашисти од нив!