(ВИДЕО) МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ И ПЕТАР БОГОЈЕСКИ ПРОДОЛЖУВААТ СО КАРАВАНОТ НИЗ ЗЕМЈАВА

0
650

Македонски концепт на Петар Богојески продолжуваат со караванот низ земјава за престојните парламентарни избори на 15-ти јули.