(ВИДЕО) МАКЕДОНСКИТЕ ЅВЕЗДИ СЕ ВКЛУЧИЈА ВО КАМПАЊАТА – НОСИМЕ МАСКИ, ГИ ЧУВАМЕ БЛИСКИТЕ И СЕБЕ СИ!

0
784

За да се заштитиме себе и сите околу нас. Затоа што секој од нас има одговорност. Голема благодарност до нашите музички уметници Vlatko Stefanovski, Никола Перевски, Karolina Goceva, Tamara Todevska и Ружица Милошеска Брчиоска кои ја поддржаа кампањата #НосамМаска за подигнување на свеста за почитување на мерките за заштита од КОВИД-19 вирусот.

Линк од видеото ОВДЕ