(ВИДЕО) МАКЕДОНСКАТА ЈАВНОСТ Е ЗГРОЗЕНА: ВМРО ДПМНЕ НЕ ДОЗВОЛУВА ВО СОБРАНИЕ ДА СЕ ИЗГЛАСА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА МИНИМАЛНАТА ПЛАТА!

0
942

Погледнете како ВМРО ДПМНЕ во Собрание се бори против покачување на минималната плата на работниците.