(ВИДЕО) МАКЕДОНИЈА Е УНИКАТ ВО СВЕТОТ: Само ние имаме двајца портпароли кои заедно водат владина прес конференција за подобра комуникација со јавноста!

0
1236

МАКЕДОНИЈА Е УНИКАТ ВО СВЕТОТ: Само ние имаме двајца портпароли кои заедно водат владина прес конференција за подобра комуникација со јавноста!