(ВИДЕО) МАЖ И ЖЕНА СО МАЛО ДЕТЕ ПЉАЧКААТ ВО МАРКЕТ

0
825

Маж и жена со мало дете се фатени како крадат во маркет во Македонија. Станува збор за маркерот „Меркур“. Во еден момент мажот зема еден предмет, и го дава на жената која го става во торба.