(ВИДЕО) ЛУД ХИТ И ПАРОДИЈА НА ДЕЧКИТЕ ОД ,,ПРАЗНИ МУАБЕТИ”, ВИСТИНСКО РЕМЕК ДЕЛО ,,СТЕНКАМ ЈАС”

0
1130

Луда пародија на хитот , ,,Stayin Alive” од страна на дечките од ,,Празни муабети”.