(ВИДЕО) ЛУДИЛОТО НА СЕАД МЕХМЕДОВИЌ АЛА МАЈК ТАЈСОН ОД ОРИЗАРИ, ВЕЛЕС: КУЌАТА НЕМАЛТЕРИСАНА ГОЛИ ЦИГЛИ, ИНТЕРНЕТ КРАДЕ ОД КОМШИЈАТА, АМА ГО СПАСУВА СВЕТОТ СЕКОЈА ВЕЧЕР ОД СВЕТСКИ ЗАГОВОРИ

0
765

Лудилото наречено Мајк Тајсон чие име и презиме се Сеад Мехмедовиќ од с.Оризари, велешко продолжува да сее тешки и забегани лаги поврзани со Ковид 19 вакцината.

Иако неговата куќа е немалтерисана и со голи цигли интернет краде од комшиите ама затоа пак го спасува светот од сите светски заговори со забегани теории и тешки тешки клевети.