(ВИДЕО) ЛУДА ИДЕЈА НА ТРИФУН КОСТОВСКИ: Државата да ги вработела на период од пет години сите дипломирани студенти и завршени средношколци кои ќе се пријавеле во завод за вработување!

0
698