(ВИДЕО) ЛУДА БРКАНИЦА СО ПРАШАЊА НА САШЕ ПОЛИТИКО ДО ГРУЕВСКИ, АМДИ ЗАЛЕПЕН ДО ГРУЕВСКИ ВО БУТЕЛ : Премиере ќе одите ли до гробиштата кои се блиску да им за заблагодарите на мртвите кои гласале за вас во Шутка?!

0
1086

grujobutel

Видеото може да го погледнете ОВДЕ