(ВИДЕО) ЛУДА БРКАНИЦА НА САШЕ ПОЛИТИКО И ЈОВО ПРЕВАРА ВАНГЕЛОВСКИ : Кого штитите вие, државата или мафијата и дали ќе поднесете одговорност доколку обвинетите од ,,Империја” избегаат?!

0
2723

Уредникот на порталот ,,Мактел” Саше Ивановски го начека врховниот судија Јово Вангеловски во влада и го запраша : Господине Вангеловски, кого штитите вие, државата или мафијата и дали ќе поднесете одговорност доколку обвинетите од предметот ,,Империја” побегнат?!