(ВИДЕО) ЛУДАК СО МОЗОК НА МУВА : Дописникот на МИА од Брисел мисли дека секретарка на амбасадорка на земја како Германија може да влијае во официјален став на амбасадор на Германија?!?!?!

0
446

https://www.youtube.com/watch?v=JSPaiIGKC1k