(ВИДЕО) ЛУДАК НА ГОДИНАТА – ПИСАТЕЛОТ ЕФТИН КЛЕТНИК-ОФ: Малце беа тепани пратениците од СДСМ, ДУИ и Алијанса, што е тоа ништо, каков црн тероризам!

0
1620