(ВИДЕО) Локвенец : СДСМ ја започнува победата од револуционерен Прилеп, исто како пред 75 години, Прилеп испишува историја!

0
1456

СДСМ ја започнува победата од револуционерен Прилеп, исто како пред 75 години, од ова место од овај участак што започна победничката револуција, така и овај пат победничката борба ја започнуваме од револуционерен Прилеп.
Вечер ги претставуваме кандидатите, имаме одлични кадри, чесни и спремни, вечер го претставуваме планот за живот во Македонија, во Прилеп.
Планот за повисоки плати и подобар живот да стигне до секој граѓанин, младите да останат дома, иселувањето да запре.

Ние испишуваме историја сите заедно, затоа ги каниме сите граѓани вечер во 19 часот на плоштадот во Прилеп, сите заедно на големиот сенароден граѓански митинг во центарот на градот, затоа што сите ние сме битни и8 секој граѓанин е битен во оваа борба за слободна демократска и рамноправна Македонија