(ВИДЕО) Лидија Димова го отера советникот за надворешна политика на Хорхе Иванов, Ристо Никовски во МАЈЧИНА МУ и ВЕРБАЛНО ГО ЗАКЛА за неговиот син кој земал стотици илјади евра народни пари од владата за да ЏAБEЛЕБАРОШИ!!!

0
3412