(ВИДЕО) Лиде Лиде се сретна со Венко – Министерот И ја исполни желбата

0
584

Популарната Лидија, која на социјалните мрежи е претставена како Лиде Лиде често знае да се најде во коментари на објави кај министерот за здравство Венко Филипче.

На почетокот од пандемијата, Лиде Лиде беше редовна со коментари на прес конференциите на министерот, па во една прилика кога беше гостин во нашата емисија го прашавме Филипче, дали ќе има и средба со Лиде Лиде

Министерот остана на ветувањето, а Лиде Лидер на социјалните мрежи објави фотографија на која пишува „конечно го сретнав“.

И двајцата поради коронавирусот на себе носат заштитни маски, а таа на Лиде Лиде е уникатна и со натпис „Лиде Венко“.