(ВИДЕО) Лидерот на СДСМ Зоран Заев на 20-тиот историски конгрес на СДСМ со ОБЕДИНУВАЧКИ ПОВИК ДО НАРОДОТ : Ве повикувам во акција за граѓанска Македонија!

0
1441

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев во завршниот говорн на денешниот Конгрес на партијата повика на широк фронт на партиите на левицата и центарот предводени од граѓаните.

Го пренесуваме говорот интегрално: