(ВИДЕО) ЛЕЛЕ НА ШТО СПАДНА ВМРО ДПМНЕ, ПОТСМЕВ И БРУКА: Дајте друг пејач, овoј не го бидува. Умот му е на Халкидики, а не на Солунско поле!

0
1576

Пандов почна да пее на митингот на ВМРО-ДПМНЕ, дајте друг пејач луѓе, овој повеќе не го бива, веќе со умот е на Халкидики а не на Солунско поле.