(ВИДЕО) ЛЕЛЕ МОРИ МАЈЧИЦЕ, ЛЕЛЕ КОЛКУ Е СМЕШНО ОВА ЧОВЕЧЕ – МИЦКОВСКИ: ДА НЕМАВ КОРОНА, ВЛАДАТА ЌЕ ПАДНЕШЕ!

0
2364

Според Мицкоски, Заев ја користи неговата состојба, бидејќи е во изолација поради заразата со ковид вирусот, но тоа, како што вели, не го спасува од паѓање на Владата.