(ВИДЕО) ЛЕЛЕ МОРИ МАЈКО КОЕ ЕПСКО ПЛАЧИПИЧЕЊЕ, ФИЛИП ПЕТРОВСКИ СО ВИДЕО ПРОГЛАС НА ФЕЈСБУК : НЕ ЧИТАЈТЕ МАКТЕЛ, ДОКАЗ, НАРОДЕН ГЛАС ТИЕ ГО НЕРВИРААТ ГРУЈО РЕЖИМОТ И МЕНЕ, НЕ МЕ ОСТАВААТ НА РААТ ДА ПУШАМ РЕЖИМСКИ ПАТЛАЦИ ЗА ДИРЕКТОРСКИ ФОТЕЛЈИ А СЈО ЌЕ ОТКРИЕ ДЕКА ЦИЦАМ НАРОДНИ ПАРИ ЗА МОЈОТ КУРТОН ПОРТАЛ ПУЛС 24!!!

0
2044

Screenshot_1Филип Петровски на својот фејсбук профил објави видео на кое плачи, кука, кемка и се мрсулави по СЈО и порталите Мактел, Доказ и Народен Глас. Ваква епска плачипичка досега е невидена, Филип е усран од рајата да не дознае дека СЈО е во истрага по народите пари кои се перат во куртон порталите како и информацијата со која располагало СЈО дека во државниот архив биле уништувани документи поврзани со процесот на лустрација, а исто така биле уништувани и документи на фирми и институции со кои се прикривале траги за многу криминали во земјата. Има уште многу куртоните да плачат откако ќе се открие каде одат народните пари, колку милиони евра завршуваат само во медиумите на Латас, Стојменов и на овие лешпери напикани во газот на Грујо и ВМРО-ДПМНЕ.

Видеото од прогласот на профилот од вечниот режимски пушач за директорски места може да го погледнете на овој линк ОВДЕ