(ВИДЕО) ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ, КАКОВ ГАФ НА СИЉАНОВСКА ВО НЕГОТИНО, ДОБРО ЌЕ БИДЕ АКО УСПЕЕ ДА ЈА ИСТЕРА КАМПАЊАТА БЕЗ ДА СЕ ОТКАЖЕ НА СРЕД КАМАПАЊА: Ги нарече Кавадарчани па почнаа да и свират и урлаат од публика, па се збрка скроз!

0
2780

Јога Гога направи голем гаф, ги нарече Кавадарчани па почнаа да и свират и урлаат од публика, па се збрка жената скроз!