(ВИДЕО) ЛЕЛЕ КАКВА БОМБА НА РАДА : МИЦКО МАТЕМАТИЧАРОТ НА НЕГОВИТЕ ПРЕС КОНФЕРЕНЦИИ СЕ СНИМА САМИОТ СО КАМЕРА И ВИДЕОТО ИМ ГО ПРАЌА НА НОВИНАРИТЕ!!!

0
1707

Радмила ги уништи Мицко и потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николовски кај Астма. Таа во емисијата на Алфа кај Астма изјави дека претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицковски на своите прес конференции се снима сам и дека потоа им го испраќа готовото видео на новинарите.