(ВИДЕО) ЛЕЛЕЕЕ, ОВОЈ ИСТ КАКО ГРУЈО, ТЕШКА ПАТЕТИКА : Мицко се жалеше дека порталите му се смееле на грешката затоа што тие не ја сакале Македонија како него?!?! ПУ БРЕ РОПАК НИЗАЕДЕН БЛЕФЕР ПРОФИТЕРСКИ!

0
1561

Мицко се жалеше дека порталите му се смееле на грешката затоа што тие не ја сакале Македонија како него?!?!