(ВИДЕО) ЛЕГЕНДАРЕН МОМЕНТ ОД 1991-ВА: НОВИНАРОТ ЗОРАН ИВАНОВ НА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ОХРИД ГО ПРАШУВА МИЛОШЕВИЌ ДАЛИ ЈА ПРИЗНАВА НЕЗАВИСНОСТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, ОВОЈ ВИКА НЕ, КИРО ГЛИГОРОВ ВЕДНАШ МУ РЕПЛИЦИРАШЕ!

0
4799

Едно од легендарните видеа каде новинарската легенда Зоран Иванов на прес конференција во Охрид во 1991-ва година го прашува претседателот Милочевиќ дали ја признава независноста на Република Македонија каде овој вика не ја признавам при што Киро Глигоров веднаш му реплицираше за тоа која е разликата помеѓу нас каде ја потенцираше декларацијата која ја усвои самиот парламент.