(ВИДЕО) К-15 УШТЕ ОД ПРЕД 25 ГОДИНИ ПРЕДВИДОА КАКВА СТОКА ЌЕ БИДАТ НЕКОИ ОД НАШИТЕ ИССЕЛЕНИЦИ ВО ДИЈАСПОРАТА

0
1416

К-15 уште пред 25 години предвидоа колкави гомна и колкава стока ќе бидат дел од нашите исселеници во Австралија