(ВИДЕО) Кјучјук: Ако нема слободни и фер избори, Брисел ќе поставува тешки прашања

0
548

Во Македонија треба да се спроведат фер избори, а проевропските сили треба да бидат поактивни во комуницирањето на европската агенда, порачува европратеникот Илхан Кјучјук, потпретседател на Алијансата на либерални и демократски партии за Европа за 24 ВЕСТИ.


CELO INTERVJU ILHAN KYUCHYUK PESEV 16 11 by 24vesti