(ВИДЕО) КУЧИЊАТА НА ВОЈНАТА ПОЛУДЕА, ПРЕДИЗВИКАА ИНЦИДЕНТ ПРЕД ДОМОТ НА ПРАТЕНИКОТ ВАСИЛЕВСКИ ВО ОХРИД : ФИЛИП ПЕТРОВСКИ И ЈАНКО БАЧЕВ ВЕРБАЛНО СО НАВРЕДИ ГО НАПАДНАА ВАСИЛЕВСКИ, ШПИУН, КОПИЛЕ, ПРЕДАВНИК, ДРН ДРН ДРН!!!

0
3729

За време на протестот пред домот на Сашо Василески, додека Јанко Бачев му го доставуваше писмото со барањата, дојде до кратка караница. Бачев му се обрати на Василески со зборовите „како не ти е срам бе гомнар еден“, откако пратеникот рече дека тој дошол да протестира за да си ја сработи дневницата.

„Како не ти е срам бе, шпион еден. Народен пратеник. Со колку те купија, шпион еден? Како не ти е срам? Копиле едно, ја предадовте државата. Знаете што ве чека? Истополови бракови, хомосексуализам, посвојување на деца од истополови бракови. Вршиш злосторство. Како не ти е срам? Да ви е*бам педерите да ви е*бам“, му рече Бачев на Василески.