(Видео) Кучето што научило да си го напише своето име

0
660

Кучињата важат за доста паметни животни, а во некои ситуации мора да признаете реагираат и попаметно од луѓето, но како и да е, ова куче научило да си го напише своето име.

Му даваат четка со боја во устата и тоа почнува да пишува. Како изгледа тоа погледнете самите.