(ВИДЕО) КУЧЕТО НА ВОЈНАТА, МИЛЕНКО ЗБЕСНА ПРЕД НОВИНАРИТЕ ПРЕД СУДОТ И ИМ СЕ НАФРЛИ : КОИ СТЕ БЕ ВИЕ МЕНЕ ДА МЕ ПРАШУВАТЕ?!?!

0
1481

Што се случува кога ќе пуштиш од синџир крволочно животно?! Миленко пред суд се нафрли врз новинарите на новинарско прашање.