(ВИДЕО) КУРТО ДУДУШ И ДРУГИТЕ ПОЛИТИЧКИ ПАРТИИ ОД РОМИТЕ ВО ВЛАДЕЈАЧКАТА КОАЛИЦИЈА ГО РАСТРГНАА АМДИ БАЈРАМ И УПАТИЈА СИЛНИ КРИТИКИ КОН ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ

0
1093

Можеше ли некој во Груевизмот да замисли градоначалник од ВМРО ДПМНЕ да одржи прес на кој ќе го направи лом премиерот од ВМРО ДПМНЕ, и тоа да оди како ударна вест во сите централни вести на сите телевизиим, и потоа влакно да не му фали?!