(Видео) Куртон уредничката на Анал 5, Богатинова до Васко Ефтов: Зошто ја објави Заев бомбата, за да го смениме името или за да го спречат гасоводот?!?!

0
720

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=28oCQKpNMvc&feature=youtu.be[/youtube]