(ФОТО) КУРТОН МЕДИУМСКАТА ПРОПАГАНДА НА ВМРО-ДПМНЕ ФАТЕНА СО СИМНАТИ ГАЌИ : НАЈДОБРИОТ СТУДЕНТОТ ОД ЕЛЕКТРО ФАКУЛТЕТ СО 9.95 ПРОСЕК УСТВАРИ НЕ КОНКУРИРАЛ ВО МЕПСО ТУКУ ПО НЕГОВО ДИПЛОМИРАЊЕ ВЕДНАШ СЕ ВРАБОТИЛ ВО ПРИВАТНА ФИРМА ВЕДНАШ ПО МАГИСТРИРАЊЕТО!

0
1888

Порталите под контрола на центарот за пропаганда на ВМРО-ДПМНЕ кој е под палката на екс портпаролот на МВР, Иво Котевски се уловени со спуштени гаќи. Откако недели дробат за студент од електро факултет кој имал 9.95 просек кој потоа наводно конкурирал во МЕПСО па бил одбиен затоа што се вработила сестрата на Бектеши сега доживеаа студен туш и се избањаа.

Студентот за кој пишуваат куртон порталите на ВМРО-ДПМНЕ по неговото дипломирање се вработил веднаш и бара повлекување на сите објави каде стои неговото име, од друга страна сестрата на директорот на МЕПСО, Бектеши е вработена како правно лице.