(ВИДЕО) КУРТОН ИНТЕРВЈУ на Ранду и Илче Гебелс, другарчето на Бетмен Велит!

0
861

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=p9Vqc6zImME[/youtube]

Глејте колкави перверзњаци се режимските кучиња. Во исто време тркалаат две тези во јавноста, Заев ќе правел преврат со Албанец премиер, а во исто време велат дека Заев ќе правел етнички тензии?! Па како е можно двете овие да се точни бре лудаци едни бесрамни, и расипани??!?!