(ВИДЕО) КУРТОН ЕКСПЕРТИТЕ ЗБУНЕТИ: Не ја кријат нервозата што е најдено решение со Грција, па тропаат комични глупости, по системот ТАЗИ ДУПКА НЕ Е ДУПКА!

0
746

КУРТОН ЕКСПЕРТИТЕ ЗБУНЕТИ: Не ја кријат нервозата што е најдено решение со Грција, па тропаат комични глупости, по системот ТАЗИ ДУПКА НЕ Е ДУПКА!